Mijn favorieten

Wilt u uw woning verkopen?


Dan bent u bij Bolle & Compagnons aan het juiste adres! Wij maken graag een afspraak bij u thuis voor een waardebepaling en deskundig advies. 
Wij zullen met u bespreken wat de verwachte opbrengst zal zijn en gezamenlijk stellen wij de vraagprijs vast. Uw woning wordt vervolgens aangemeld in de makelaarsdatabase van de NVM, waardoor zoekers van NVM-makelaars uw woning direct aangeboden krijgen. Na aanmelding in de NVM database verschijnt uw woning automatisch op www.funda.nl zodat iedereen die op zoek is naar een huis uw woning zult vinden.

Als uw woning gevonden wordt door geïnteresseerden belanden we in de volgende fase van het verkooptraject, de bezichtigingen. Het spreekt voor zich dat wij u na de afspraken die gemaakt worden voor het bezichtigen van uw woning aan u doorgeven. Uiteraard is een van onze medewerkers altijd bij de bezichtiging aanwezig. U hoeft daar zelf niet bij aanwezig te zijn.

Mocht u willen overgaan tot adverteren dan kunnen wij u hiermee assisteren. Wij helpen u met het opstellen van de advertentietekst en zorgen dat de advertentie in het juiste blad en op de juiste plaats geplaatst wordt. De aan de advertentie verbonden kosten zijn voor uw rekening en zullen in overleg verrekend worden (tussentijds of bij de overdracht).
Wanneer er vervolgens een bod op uw woning komt dan zullen wij dit bod behandelen met als doel voor het u meest gunstigste resultaat te behalen. Het spreekt voor zich dat ook in dit stadium overleg met u gevoerd zal worden.

Als uw woning verkocht is gaan wij voor of met u naar een (meestal) door de koper aangewezen notaris. Deze notaris zal zowel de koopakte als leveringsakte opmaken. Gebruikelijk is “kosten koper” te verkopen. De koper betaalt de overdrachtsbelasting, de notaris en zijn aankopende makelaar. Van de verkoopopbrengst van uw huis gaat alleen de verkoopcourtage af en het restbedrag van uw hypotheek (eventueel).
Als tarief voor de verkoop van uw woning gebruiken wij als uitgangspunt de adviestarieven van de NVM. Tijdens onze eerste afspraak kunnen wij hiervoor een passende offerte maken.
Mocht het zo zijn dat u via ons kantoor zowel een woning aankoopt als verkoopt dan maken wij zullen wij uw korting op onze courtage bij een van de eerste afspraken met u bespreken.